Servicii si prețuri

Traduceri autorizate

Tarif: 15 RON / pagină - regim normal

20 RON / pagină - urgență

Traducerile autorizate sunt acele traduceri realizate de către un traducător autorizat de Ministerul Justiției și care poartă semnătura și ștampila traducătorului respectiv.

Tarifele traducerilor variază în funcție de termenul de predare a documentelor. Pentru traduceri predate în termen mai mare de 24 de ore se consideră regim normal, iar traducerile realizate și înmânate în mai puțin de 24 de ore sunt considerate urgențe.

O pagină standard conține 2000 de caractere cu spații sau aproximativ 300 de cuvinte rezultate în urma traducerii. Pentru un document care conține mai puțin de 2000 de caractere se tarifează o pagină.

Pentru traducerile de mari dimensiuni se percepe avans.

În cazul în care un text conține anumiți termeni de specialitate care ar putea ridica probleme în realizarea traducerii, se va întocmi o listă cu acei termeni și se va menține un contact permanent cu clientul pentru a se putea primi clarificările de specialitate necesare.

Documentele vor fi livrate prin e-mail, poștă sau personal (în cazul în care necesită ștampila traducătorului autorizat sau legalizare notarială).

Colaționări

Tarif: 8 RON / pagină - regim normal

10 RON / pagină - urgență

Colaționările se referă la corectarea unui text deja tradus și confruntarea acestuia cu originalul. Pentru colaționări este necesară prezentarea textului în format Word. Traducerile furnizate pentru verificare în format needitabil se vor tarifa la valoarea unei traduceri normale.

Tarifele pentru colaționare reprezintă 50 % din prețul standard al traducerii.

Contact RAPID
Tel: +004 0766.46.87.46
Email: diana.toaxen@yahoo.com