Domenii de traducere

- Traduceri juridice - contracte, convenții, împuterniciri, declarații, autorizații, procese-verbale, hotărâri judecătorești, sentințe, statute firmă, articole de lege, documente de identitate și de stare civilă, acte de studii, acte emigrare, cărți de muncă, diplome, caziere, etc.

- Traduceri economice și financiar-bancare - bilanțuri contabile, rapoarte de audit, analize financiare, planuri de afaceri, certificate, oferte de licitații, extrase de cont, facturi, studii de marketing, etc.

- Traduceri tehnice - instrucțiuni tehnice, manuale de utilizare, manuale de întreținere, proceduri de fabricație, măsuri de siguranță, fișe tehnice, caiete de sarcini, proiecte, devize, permise de conducere, cărți de identitate auto, etc.

- Traduceri medicale - fișe și rapoarte medicale, bilete de internare/externare, prospecte, diagnosticări și tratamente, literatură de specialitate, etc.

- Traduceri IT - site-uri web și bloguri, cataloage și pliante, manuale de utilizare pentru diverse soft-uri și aplicații, etc.

- Beletristică - prezentări, scrisori, povestiri, caracterizări, interviuri, etc.

Contact RAPID
Tel: +004 0766.46.87.46
Email: diana.toaxen@yahoo.com